Followers

Google+ Followers

Sunday, 1 December 2013

KELAS MEKAP


Salam semua. Bg area KL dan Selangor yg berdekatan yg ingin belajar asas mekap boleh lah menghubungi saya di talian 017-3218351 (intan). Sabtu dan Ahad.

**Jumlah orang sekurangnya 2 orang. Maksimum 5 orang. 
**Bayaran RM50 sahaja seorang. 
** Saya akan pergi ke tempat anda. Jika jarak tempat anda terlalu jauh, saya akan caj sedikit sahaja duit minyak..sikit jer caj tambahannya ya..heeee..jgn bimbang okeh 
** Sediakan barang mekap apa yg anda ada dan boleh guna brg mekap saya juga.
**Sediakan seorang model untuk saya tunjukkan cara cara mekap untuk anda belajar.
** Kalau nak datang dan belajar di rumah saya sila beritahu lebih awal dalam seminggu camtu ker..Rumah saya di Bukit Jalil.

Kalau nak request ke tempat anda di negeri-negeri lain, Intan rasa kena ada dalam 10-12 peserta tu baru berbaloi kot pergi...huhu


Sekian. Terima kasih.

1 comment:

TelingaBulat said...

mcm best je klu dkt kn..jb je hehehe